Megkéseltek egy rendőrt Újpesten, a támadót a rendőr társa lelőtte

Újpest, Kassai utca, rendőr késelés, rendőrök lelőttek egy embert
Csütörtök reggel Újpesten, a Kassai utca egyik társasházában többször megszúrták az egyik rendőrtisztet. A rendőrnő társa lelőtte a támadót.
Vágólapra másolva!
Késsel támadt egy rendőrre egy 35 éves férfi Újpesten, a rendőr 23 éves társa a támadót lelőtte, aki a helyszínen meghalt. A megsebesített rendőrt kórházba vitték, úgy tudjuk, életveszélyes állapotban van, a szúrások több létfontosságú szervét is érték. Sokkos állapotban kórházba vitték a 23 éves rendőrnőt is, aki megmentette társa életét - mondta Gál Kristóf, az ORFK szóvivője. 
Vágólapra másolva!

Egy társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést 2020. december 24-én 6 óra 37 perckor Budapest IV. kerületéből, a Kassai utcából - írja a Police.hu. Információink szerint az agresszív férfi nem abban a házban lakott, ahol üvöltözött, és több lakás ajtaját rugdosta, oda csak valakihez ment, aki azonban nem engedte be.

Forrás: Origo

A bejelentésre kiérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi információink szerint egy nagyobb konyhakéssel többször megszúrta, ezért társa életének védelmében a másik rendőr lelőtte a támadót, aki a helyszínen meghalt.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Úgy tudjuk, legalább öt lövés dördült. A megszúrt rendőrt kórházba vitték, az Origo információi szerint életveszélyben van, ezekben a percekben hajtanak végre rajta életmentő műtétet.

Forrás: Origo

Gál Kristóf, az ORFK szóvivője rövid sajtótájékoztatóján azt mondta: a támadó egy 35 éves délegyházi férfi volt, egy fiatal, 23 éves rendőrnő lőtte le. A rendőrnő megmentette társa életét, akit öt órával a támadás után még műtöttek, több létfontosságú szerve is megsérült - mondta Gál Kristóf.