Szirénázva érkeztek a tűzoltók egy füzesgyarmati kisfiúhoz - videó

meglepték a kisfiút a tűzoltók
Hatalmas élmény volt Balázsnak, hogy karácsony előtt megleptél a tűzoltók, akikért rajong a kisfiú.
Vágólapra másolva!
Egy füzesgyarmati fiú különleges karácsonyi kívánságát teljesítették a helyi tűzoltók. Édesanyja szerint a gyereke életének egyik legboldogabb napja volt hétfői, amikor váratlanul szirénázva érkeztek ki hozzájuk a tűzoltók - olvasható a katasztrófavédelem közösségi oldalán, ahol egy videót is közzétettek a nem mindennapi vonulásról. 
Vágólapra másolva!

Mint írták a bejegyzésben, Köleséri Balázs még csak hatéves, de már pontosan tudja, ha nagy lesz, tűzoltó szeretne lenni. Rajong mindenért, ami a tűzoltókkal kapcsolatos.

A fiú szobája tele van tűzoltós relikviákkal, még egy igazi tűzcsapja és poroltója is van.

Anyukája elmondta, hogy a kis Balázs december elején gondolt egy merészet, és elküldte a rajzait a katasztrófavédelem főigazgatójának abban a reményben, hogy majd kap valamilyen választ. Hatalmas volt a meglepetés, amikor hétfőn a tűzoltók szirénázva érkeztek meg a házukhoz, és személyesen adták át Balázskának a különleges karácsonyi ajándékcsomagjukat .

Hatalmas élmény volt Balázsnak, hogy karácsony előtt meglepték a tűzoltók, akikért rajong a kisfiú Forrás: Facebook/BMOKF


- mondta a gyerek édesanyja, aki hozzátette, hogy végtelenül hálás a füzesabonyi tűzoltóknak a felejthetetlen karácsonyi ajándékért. A karácsonyi látogatásról a békéscsabai Csaba TV készített riportot, amit itt tekinthetnek meg: