300 ezer forint gyűlt össze a Szent Ferenc Kórház javára indított jótékonysági licitáláson

Budapesti Szent Ferenc Kórház
Budapest, 2019. szeptember 10. A Budapesti Szent Ferenc Kórház új épületszárnya a II. kerületi Széher úton az átadás napján, 2019. szeptember 10-én. MTI/Bruzák Noémi
Vágólapra másolva!
300 ezer forinton állt meg annak a licitálásnak az összege, amelyet Gór Csaba, Budapest 4-es számú egyéni választókerületének fideszes elnöke indított a II. kerületben lévő Szent Ferenc Kórház javára – tudta meg az Origo. A Fidesz II. kerületi frakcióvezetője közölte, az online aukcióból befolyt összeget teljes egészében az intézmény kapja meg. A cél egy közösségi rekreációs szoba létrehozása az intézmény 120 munkatársa számára – tette hozzá.
Vágólapra másolva!

Még december elején indított jótékonysági árverést a Budapesti Szent Ferenc Kórház javára Gór Csaba, Budapest 4-es számú egyéni választókerületének fideszes vezetője. Az online aukcióból befolyt összeget teljes egészében az intézmény kapja meg. A cél egy közösségi rekreációs szoba létrehozása az intézmény 120 munkatársa számára.

Az aukción 300 ezer forint gyűlt össze. Licit tárgya, Riczkó Andrea festménye 200 000 forintért talált gazdára, és ezt az összeget további 100 000 forint értékű felajánlással egészítették ki az adakozók.