Furcsa rejtekhelyet alakítottak ki egy kocsiban a csempészek - videó

Drog kábítószer
Vágólapra másolva!
Trélerre rakott kocsival csempésztek kábítószert Magyarországra. Az autóban rejtekhelyet alakítottak ki. Oda tették a drogot.
Vágólapra másolva!

Valaki szólt a rendőröknek, hogy egy francia rendszámú Renault-ba az egyik szomszédos országban drogot rejtettek, a kocsi rendszámát leszerelték, majd egy Lengyelországban bejegyzett trélerre tették, majd így érkeztek a határra. A trélert vezető férfi a Budapest, XIV. kerületi Egressy úton a Renault-t átadta egy 42 éves budapesti férfinak, aki egy garázsba akart beállni a járművel, amikor a rendőrök még pénteken megjelentek.

Forrás: police.hu

A nyomozók rejtekhelyet és kábítószergyanús anyagot találtak a kocsiban, 40 csomagban összesen bruttó 17,58 kg marihuána került elő.

A budapesti férfi lakásában tartott kutatás alkalmával további 440,9 gramm kábítószergyanús növényi törmelék került elő.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A rendőrök megállapították, hogy a tréler sofőrjének nem volt tudomása a kábítószer-szállítmányról.