Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A zsűris korszaka megedzette.

    Spitzer Gyöngyi, művésznevén Soma Mamagésa volt az Adom a napom legutóbbi adásának vendége, ahol online streamen nyerhettek bepillantást egy napjába a nézők, majd este Geszti Péter beszélgettek a stúdióban. Bár Geszti jól látja, hogy vendége mindennapjait a spiritualitás járja át, szerette volna megtudni, volt-e valaha materiálisabb korszaka is.

    Én úgy mondanám, hogy spiritu-reális vagyok. Ez azt jelenti, hogy gyakorlom, hogyan kell az anyagba lehozni a dolgokat

    – mondta Soma Mamagésa, aki kifejtette, hogy ez alatt azt érti, hogy mindig alaposan átgondolja, hogyan intézi a megoldandó dolgait: „Hogyan könyveltetek, és mit okos, hogy okos csinálni, hogyan adok, hogyan kapok, hogyan mérlegelek”.

    A műsorvezető ezt követően arra volt kíváncsi, hogy korábbi években stresszelt-e valamin a materiális világban, mire az előadóművész azt felelte, hogy régen szorongást tudott okozni neki, ha azt érezte, nem szeretik. A Megasztár zsűritagjaként például rengeteg kritikával, gyűlölködéssel szembesült:

    Annak idején a főszerkesztőnk kifejezetten kérte, hogy mi nézzük az interneten a kommenteket. Én akkor szembesültem azzal, mennyire megosztó személyiség vagyok, és engem mennyire sokan utálnak és anyáznak. Az egy olyan mennyiségű gyűlölet és sötétség volt, hogy ott el kellett mennem például kineziológushoz oldatni, annyira bestresszelt.

    – fogalmazott a közel húsz éves esetről.

  • A házaspár szívéhez több bútor is különösen közel áll.

    Igazán meghitt és letisztultan elegáns az Annoni házaspár, azaz Debreczeni Zita és Gianni Annoni közös otthona, amelyet most egy hazai lakberendezési boltnak mutattak meg. Gyermekeik születése után pár dolgot át kellett rendezni náluk, mint elárulták, ilyenek például a fotós számára kedves nagyobb vázák, vagy férje antik tárgyai.

    „Gianninak lesz több olyan tárgya és bútor a házban, amihez nagyon kötődik. Nekem inkább fotók vannak, illetve fontos ruhadarabok. A két gyerek első rugdalózóját bekereteztük, és ezeket eltettük emlékbe. A kis keresztelő ruháikat is eltettük. Tehát ezek tényleg nagyon fontos dolgok számomra a házban, szívemhez nagyon közel álló tárgyak. Illetve én nagyon párnamániás vagyok, azokkal is állandóan variálok”  – idézte a Story magazin a kétgyermekes édesanyát, aki azt is elárulta, náluk (érthető módon) a nappalival ellentétben a konyha inkább a ház központi tere, a baráti összejöveteleket is gyakran ott tartják meg.

    „A családom nagyon erősen hagyott rám egy muzeális gondolkodásmódot. Leginkább családi tárgyak állnak nagyon közel a szívemhez” – árulta el az étteremtulajdonos.

  • Már számolja a napokat a tévés.

    Fotó: Czimbal Gyula / MTI

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, februárban derül ki, hogy a magyar televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, a Kossuth-díjas újságíró és riporter, a Magyar Televízió örökös tagja, Vitray Tamás 91 éves korában újra megnősült. A tévés nagy családdal büszkélkedhet, hiszen két fia, és öt unokája van, akik közül a 26 éves Vitray Anna Szofi rövidesen anyai örömök elé néz.

    A Storynak adott most interjút Vitray Tamás, aki arról mesélt, hogyan vélekedik annak tényéről, hogy négy hónapon belül dédszülő lesz, amint világra jön unokája kisfia, aki a Noé nevet kapta szüleitől. Mint mondta, gondolja és reméli, hogy jó nagypapa, mert nincsenek nagy igényei az unokáival szemben: boldog, ha felhívják, és még jobban örül, ha meg is látogatják, de szemrehányást azonban sosem tesz, ha esetleg nem jut rá idejük a fiataloknak.

    A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra. Ha megszületik Noé, igyekszem nála mindazt bepótolni, amit a gyerekemnél, unokáimnál elmulasztottam. Nagyon várom, már számolom a napokat

     – fogalmazott.

  • Milliók kedvelték már A$AP Rocky tündéri bejegyzését.

    Meghitt családi képeket osztott meg Instagram-oldalán A$AP Rocky. A rappernek két közös gyermeke van Rihannával, RZA és Riot Rose, és bár a szülők nem szokták sűrűn mutogatni fiaikat, az idősebbik második születésnapja alkalmából kivételt tettek.

    A legboldogabb születésnapot az elsőszülött fiamnak, RZA-nak!

    – írta a fotó- és videóválogatáshoz a büszke apuka, amit rövid idő alatt közel kétmillió követője kedvelt.

    Kisebbik fiuk, Riot Rose augusztus elsején lesz egyéves.