Közlekedés

Útinform: nagy a torlódás az M7-es autópályán a főváros felé

Egy-másfél órás többletidővel is számolhatnak az autósok.

2020.08.23 17:06MTI

Nagy a torlódás az M7-es autópályán a főváros felé - közölte az Útinform vasárnap délután. A Balaton felől Budapestig egy-másfél órás többletidővel is számolhatnak az autósok.

Azt írták: különösen Zamárdi és Székesfehérvár között telítettek a sávok, sok helyen megtorpan a kocsisor és hosszas várakozásra kényszerülnek az autósok. Hozzátették: Martonvásár és Budaörs térségében is élénk a forgalom.

Kiemelték: az M7-es autópályával párhuzamos 7-es főúton is lassú haladásra kell készülni.

Az Útinform tájékoztatása szerint az M3-as autópályán is nagy a torlódás a Budapest felé vezető oldalon Nagyfüged térségében, ahol korábban két személyautó karambolozott, de Hatvan és Gödöllő között is szakaszos lassulásra kell számítani.

Szintén torlódik a forgalom a magyar-osztrák határszakaszon az M1-es autópályán Hegyeshalomnál, ahol a kilépésre várakozó kocsisor 4-5 kilométeres - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.