Baleset

Kiszakadt a futóműve a majdnem friss műszakis autónak - képek

A sofőr egyszer csak egy nagy zökkenést érzett, majd irányíthatatlanná vált a jármű és a vasúti sínek mellé csapódott a menetirány szerinti bal oldalon.

2020.08.17 17:58ma.hu
Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe

Hétfőn kora délután egy Ford haladt Szombathely felől Kőszeg irányába, amikor Gencsapáti közelében egy egyenes szakaszon az autó hátsó futóműve hirtelen teljesen kiszakadt a helyéből.

A sofőr elmondta, hogy egyszer csak egy nagy zökkenést érzett, majd irányíthatatlanná vált a jármű és a vasúti sínek mellé csapódott a menetirány szerinti bal oldalon.

A tulajdonos idén áprilisban vásárolta az autót egy magánszemélytől, és akkor lett frissen műszaki vizsgáztatva az autó. A baleset után a futómű a sínek túloldalára repült, a fém alkatrészek teljesen el voltak rozsdásodva, friss törés látszik rajta.

Szerencsére nem sérült meg senki, és a kiszakadt futómű sem talált el másik autót - írta a vaol.hu.

A szombathelyi tűzoltók vontatták le a sínekről a járművet, így a vonatközlekedés is hamar visszaállt.

Fotó: Horváth Balázs/Vas Népe


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.