Próbababákat ültet a vendégek közé egy amerikai étterem a koronavírus miatt

próbababák a washingtoni étteremben
Próbababák "beültetésével" próbálják majd betartatni a kötelező távolságtartást az egyik leghíresebb amerikai étteremben.
Vágólapra másolva!
Próbababákat ültet asztalainak egy részéhez az egyik leghíresebb amerikai étterem Észak-Virginiában, hogy megkönnyítse a kötelező távolságtartást a vendégek számára, amikor a hónap végén újra megnyitja a kapuit.
Vágólapra másolva!

A három Michelin-csillagos The Inn at Little Washington nevű étteremben már csütörtökön gondosan elrendezték az 1940-es évek divatját megidéző ruhákba öltöztetett babákat.

Noha a járványügyi korlátozások már péntektől enyhülnek Virginia egyes részein, az éttermek egyelőre csak a kültéri helyiségeikben fogadhatnak vendégeket.

A The Inn at Little Washington azonban úgy döntött, inkább kivárja a május 29-et, amikor ismét pazar beltéri környezetben fogadhatja vendégeit.

- írta közleményében Patrick O'Connell, az étterem séfje és egyben tulajdonosa, aki hozzátette: Így bőven meg lesz az előírt távolság az igazi vendégek között és talán sikerül mosolyt csalnunk az arcukra, lehetőséget adva néhány mókás fénykép elkészítésére is.

Az étterem tervei szerint a személyzet a próbababákat is rendes vendégként fogja kezelni, rövid beszélgetéseket folytatva velük, és alkalmanként megtöltve a poharaikat.

Máshol is igyekeznek alkalmazkodni a vendéglátók.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ขอบคุณ @thestandardpop ครับ ที่รักและชอบใจในคอนเซ็ปท์ของน้องหมีแพนด้า และมาตรการในการรักษาระยะห่างในแบบเมซง ไซ่ง่อน ❤️ NEW NORMAL @ Maison Saigon เมซง ไซ่ง่อน เปิดให้รับประทานในร้านแล้ว !! จะมาเดี่ยวๆ มาเป็นคู่ หรือมาทั้งครอบครัว เรามีบรรดาน้องหมีแพนด้า และแผ่นฉากใสมาช่วยรักษาระยะห่างให้คุณแฮปปี้ และเฮลท์ตี้กับรสชาติอาหารเวียดนามแท้ๆ .. อย่างปลอดภัยไร้กังวล พร้อมมาตรการรักษาความสะอาดอย่างเข้มงวดตามมาตรฐานของรัฐ พิเศษสุดในช่วงเดือนพฤษภาคมนี้ เรามอบส่วนลดอาหาร 20 % สำหรับการรับประทานในร้าน เมซง ไซ่ง่อน โครงการ เวลา แอทสินธร วิลเลจ เปิดให้บริการทุกวันตั้งแต่เวลา 11.00 น. ปิดรับออร์เดอร์เวลา 19.00 น. สำรองที่นั่ง 02 656 4966

Maison Saigon (@maison.saigon) által megosztott bejegyzés,

- idézte a Reuters a bangkoki Maison Saigon vietnami étterem vezetőjét.