A forgatásról vitték kórházba: a zsűri előtt lett rosszul a Next Top Model Hungary versenyzője

A Next Top Model Hungary 7. adásában fokozódik a dráma. Az egyik lány rosszul lesz, nem is biztos, hogy folytatni tudja a versenyt.

A Next Top Model Hungary 7. adása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Next Top Model Hungary 7. adásában bebizonyosodik, nem csak a fotózásokon, illetve a kifutón kell a versenyzőknek akadályokkal szembesülniük, előfordul, hogy szimplán az élet tartogat nem várt, szerencsétlen fordulatot.

Noha az elkövetkezendő adásban sem lesz hiány az embert próbáló feladatokból, a legnagyobb dráma mégsem a kamera előtt vagy a vonulás során történik, hanem a zsűri előtt.

A Next Top Model Hungary 7. adása

Akik követik a műsort, tudhatják, a végén az ítészek egyesével szólítják a lányokat, hogy kiértékeljék az adott héten nyújtott teljesítményüket. A hetedik részben Vivin azonnal látják, valami nem stimmel vele, amikor kilép a zsűri elé.

vivi-2
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

Az epizód egy korábbi pontján a 30 éves szépség elárulja, elkapott egy légúti fertőzést, amitől lázas lett, és elment a hangja. Mindez az értékelésre súlyosbodik, a szeme is bevörösödik. Tomán Szabina rá is kérdez, illetve jobbulást kíván neki.

Vivi ezután visszalép a sorba, és folytatódik az értékelés, de egy ponton jelzi, nem bír tovább állni, a földre ül, és vizet kér. Axente Vanessa oda is siet hozzá, majd kikísérik a forgatás helyszínéről.

vivi
Fotó: TV2/Next Top Model Hungary

- Lányok, sajnos Vivit kórházba kellett szállítanunk  - tájékoztatta a versenyzőket Ördög Nóra.

Az, hogy Vivi rendbe jön-e illetve, hogy pontosan, mi történt vele a kórházban, kiderül a Next Top Model Hungary vasárnap 20 órakor adásba kerülő részéből.

Igazi álompár: az RTL sztárja a Next Top Model Hungary szőke szépségével jött össze

Czibolya Nikolett a Next Top Model Hungary egyik esélyese, Filipánics Bálintot az Éjjel-nappal Budapestből és a Való Világból ismerjük.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: Zsólyomi Norbert

Ezt is szeretjük