F1

Szexuális zaklatás - Megszólalt a lány a Mazepin-ügyben: Csak vicc volt!

A felvétel nem az, aminek látszik.

2020.12.09 21:45ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, futótűzként terjed az interneten egy videó, amelyen egy fiatal nőt molesztált a Haas csapat leendő pilótája. Az alig félperces felvétel az Instagramon jelent meg, de hamar törölték. A Haas Forma-1-es istálló elítélte a jövőre az egyik versenyautóját vezető orosz Nyikita Mazepin "visszataszító" viselkedését.

A Haastól érkező határozott elmarasztalás és a pilóta bocsánatkérése után sem zárult még le Nyikita Mazepin „fogdosós” sztorija, az ugyanis tartogatott még legalább egy csavart azzal, hogy a videóban látható lány is megszólalt az üggyel kapcsolatban közösségi oldalán, megvédve a leendő F1-es pilótát, akivel elmondása szerint nagyon jó viszonyt ápolnak. Hangsúlyozta, hogy a felvétel nem az, aminek látszik - számolt be róla a Formula.hu.

„Hello srácok, csak szeretném mindenkivel tudatni, hogy Nyikita és én hosszú ideje jó barátok vagyunk, és az a videó egyáltalán nem volt komoly!” – írta a modellként is ténykedő Andrea.

„Teljes mértékben megbízunk egymásban, és ez az egész csak egy viccelődés volt egymás között. Én tettem föl a Storyjába a videót, csupán egy belső poénkodást részeként. Igazán sajnálom. A szavamat adom, hogy ő egy nagyon jó ember és sohasem tenne olyat, amivel bántana vagy megalázna engem.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.